11 kommande noteringar under juli

Det blev hela 34 noteringar under juni, exklusive listbyten. Det såg ut att bli 35, men Profoto sköt fram sin tidsplan till 1 juli. Snart byter vi månad och här har vi därför 11 företag som noterar sig under juli.

Profoto – Grundades för mer än 50 år sedan och har sedan dess varit världsledande inom ljussättningsprodukter för professionella fotografer. Gör nu en IPO på 1 082 Mkr bestående av befintliga aktier och noterar sig sedan på Nasdaq Stockholm den 1 juli.

Aquaticus Real Estate – Ett enfastighetsbolag som äger fastigheten Sundbyberg Fröfjärden 3, vilken huvudsakligen är en kontorsfastighet där hyresgästen Xylem bedriver forskning och utveckling. Bolaget ska ge 7 % i utdelning baserat på kursen 100 kr. Noteras på Spotlight den 2 juli.

First Venture – Ett investeringsbolag med fokus på sektorerna teknik, hälsa och hållbarhet. Avslutade nyligen en noteringsemission och börjar handlas på First North den 2 juli. Se intervju med ledning.

Wyld Networks – Utvecklar och säljer innovativa trådlösa teknologilösningar som möjliggör prisvärd uppkoppling globalt. Avslutade nyligen en noteringsemission och börjar handlas på Girst North den 2 juli. Läs mer om bolagets verksamhet.

Diagonal Bio – Ett bioteknikbolag som utvecklar plattformen Panviral för att detektera och diagnostisera små sektioner av patogengenom, exempelvis virus, bakterier och svampar. Gjorde nyligen en noteringsemission och noteras på First North den 6 juli. Se även intervju med vd.

Amniotics – Har patentsökt en metod för att tillvarata nyupptäckta stamceller ur fostervatten. Gör en noteringsemission på 68 Mkr och noteras sedan på First North den 6 juli.

GIAB – Levererar en helhetslösning för hanteringen av returer och reklamationer åt e-handlare, producenter och distributörer på ett kostnadseffektivt och hållbart sätt, samt erbjuder en komplett cirkulär skaderegleringsprocess åt försäkringsbranschen. Avslutar idag en IPO på 109 Mkr och noterar sig sedan på First North den 7 juli.

Fragbite Group – En koncern som utvecklar och publicerar mobilspel samt är verksamt inom e-sport. Publiceringsverksamheten hanterar både egna och externa företags spel. Gör just nu en IPO på 15 Mkr med möjlighet att utöka med 8 Mkr och noteras sedan på First North den 12 juli. Breakit skrev nyligen om noteringen: Fragbite mot börsen – backas av Ilija Batjlan

Pila Pharma – Har som mål att utveckla en ny och överlägsen tablettbaserad behandling för diabetes. Gör nu en noteringsemission på 35 Mkr och noteras sedan på First North den 12 juli. Fick en neutral rekommendation av Affärsvärlden.

Modus Therapeutics – Bioteknikföretag vars fokus i närtid är att utveckla sevuparin för patienter med sepsis / septisk chock som är ett allvarligt och ofta dödligt tillstånd. Gör nu en noteringsemission på 33 Mkr och noterar sig sedan på First North den 22 juli.

Wicket Gaming – Utvecklar och publicerar mobilspel, där fokus just nu är ett managerspel för cricket. Gör nu en noteringsemission på 21,2 Mkr och noterar sig sedan på Spotlight den 22 juli.


Läs även:

3 kommande noteringar i juni

Unik trästomme i starkt marknadsläge, intervju med noteringskandidaten Isotimber

Edyoutec AB

Edyoutec har ett antal olika verksamheter. Bolaget driver mobilspelet Cricket Tycoon, utvecklar spel och utbildningsspel, samt har en plattform inom fantasy sports-spel. En stor del av verksamheten är baserad i Tyskland. Edyoutec AB hette tidigare Wicket Gaming AB.