Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

28 juni 2021

Pila Pharmas IPO får neutral rekommendation av Affärsvärlden

Pila Pharmas IPO får neutral rekommendation av Affärsvärlden


Pila Pharma gör en IPO på First North. Affärsvärldens analytiker har tittat närmare på erbjudandet och ger det 4 av 6 i betyg.


Pila Pharma har som mål att utveckla en ny och överlägsen tablettbaserad behandling för diabetes. Bolaget gör nu en noteringsemission på 35 Mkr och noterar sig på First North den 12 juli. Hur ska då en investerare agera?

Affärsvärlden - Neutral

Affärsvärlden har gjort en analys av erbjudandet och ger det 4 av 6 i betyg vilket ska tolkas som en neutral rekommendation. Affärsvärldens analytiker anser att värderingen gör erbjudandet relativt attraktivt, men undrar om det råder en skepsis bland investerare då bolaget får betala rätt dyrt för den finansiering man nu gör.


Se även:

Noteringskandidaten Pila Pharma presenterar verksamheten

Analytiker har olika åsikter om noteringen av vindkraftsbolaget OX2

Affärsvärlden är neutrala till SPAC-noteringen tbd30

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med Ectin Research

IPO-intervju med Ectin Research

Ectin Research AB är ett läkemedelsbolag som utvecklar en cancerbehandling för metastaserad blåscancer. Ectins läkemedelskandidat MFA-370 består av två befintliga läkemedel som genomgått storskaliga kliniska prövningar och som idag används i stor utsträckning inom andra indikationer. MFA-370 har i prekliniska studier uppnått framgångsrika resultat för behandling av metastaserad blåscancer och läkemedelskandidaten har även visat lovande potential inom andra cancerformer som bröst-, kolorektal- och prostatacancer. Intervju med vd Anna Sjöblom-Hallén i samband med bolagets IPO på Spotlight.

Följ oss