Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Diagonal Bio AB
Diagonal Bio AB

Diagonal Bio AB
The Spark, Medicon Village
223 81 Lund

Hemsida:

www.diagonalbio.com

Verksamhet:

Diagonal Bio är ett bioteknikbolag som utvecklar plattformen Panviral för att detektera och diagnostisera små sektioner av patogengenom, exempelvis virus, bakterier och svampar. Diagonal Bio AB hette tidigare Diagonal Bio AB.

Ägare:

Innan noterringserbjudandet; Kushagr Punyani 35,17 %, Andreas Nyberg 16,01 %, Acantor Holding 9,97 %, Bengt Andersson 5,77 %, Polynom Investment AB 5,51 %, Edvard Hall 3,94 %, Övriga (ca 25 st) 26,63 %.

Lista:

First North

Status:

Kommande

Tid:

6 juli 2021

Värdering:

56 Mkr pre-money och 96 Mkr post money om noteringsemissionen fulltecknas.

Övrigt:

Diagonal Pharma meddelade i slutet av maj 2021 att de ska göra en IPO och notera sig på First North under sommaren 2021. Sedermera är finansiell rådgivbare.

"Vi är mycket positivt inställda till att notera Diagonal på First North under sommaren 2021. Diagonal har en välfungerande prototyp och vi befinner oss i ett läge där det är fullt fokus på utveckling av en kommersiell produkt följt av en uppskalad produktion av Panviral. Målsättningen är att fortsätta expandera verksamheten och lansera till den europeiska och senare den amerikanska marknaden. I syfte att möjliggöra dessa satsningar har styrelsen därför fattat beslut om att notera Bolaget på Nasdaq First North Growth Market." sade Diagonals vd Jack Egelund Madsen.

Uppdatering: Diagonal Pharma har bytt namn till Diagonal Bio.

Uppdatering: Diagonal Bio noterar sig på First North den 6 juli 2021.

Uppdaterat: 2021-06-16

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss