Cool kvinna lyssnar på podcast

Acast får höjda riktkurser efter bra rapport

Podcast-företaget Acast kom idag med en bra rapport. ABG Sundal Collier och Carnegie höjer båda sina riktkurser till 20 kronor.

Coor serverar mat

Nu har förväntningarna på Coor blivit för låga, köp säger Affärsvärlden i en analys

Coor-aktien tappade på rapporten. Affärsvärlden skriver i en analys att marknaden nu har för lågt ställda förväntningar och ger en köprekommendation, med en uppsida på 30 procent.

Analytiker vid skrivbord

Nynoterade Flerie får en köprekommendation av DNB Markets

Flerie som noterades i början av sommaren får en köprekommendation av DNB Markets med en riktkurs som är 45 procent högre än dagens börskurs.

Ekobrottsmyndighetens tidigare chefsåklagare ska göra en IPO med Ramlösa Shipping

Ramlösa Shipping, ett investmentbolag inom sjöfart, ska göra en IPO på First North. Leds av bland andra Ekobrottsmyndighetens tidigare chefsåklagare Jan Tibbling och industrimannen Lennart Bylock.

Tv utan signal

Streamify har slut på pengar – ansöker om konkurs

Streamify har gjort lite alla möjliga saker inom videostreaming. Idag tog dock äventyret slut, bolaget har slut på pengar och har därför ansökt om konkurs.

Mobil och dator

Bredband 2 är uppköpskandidaten med bra direktavkastning

Bredband 2 är ett stabilt småbolag vars aktie lockar till köp skriver Dagens industri i en analys. Uppköpskandidat med en direktavkastning på närmare 6 procent.

Mahjong-spel från G5 Entertainment

G5 Entertainment ger direktavkastning och kurspotenial anser Dagens industri

Dagens industri har gjort en analys av G5 Entertainment som man anser är ett välskött defensivt småbolag som både ger hög direktavkastning och har bra potential i aktiekursen.

Blitz Football Manager

Blitz Football Manager blir en del av Gold Town Games

Det amerikanska fotbollsspelet Blitz Football Manager blir en del av Gold Town Games för en symbolisk betalning på 15 000 kr till den tidigare utvecklarens konkursbo.

Indutrade

Indutrade förklarat på 20 minuter

Bolagsanalyspodden går på 20 minuter igenom Indutrade vilket ger en bra översikt av verksamheten.

Analytiker pratar i telefon

Richard Bråse upprepar sin köprekommendation för Sinch

Sinch aktie lyfte 12 procent på sin kvartalsrapport igår. Richard Bråse på Dagens industri upprepade sin köprekommendation.

Planerar ekonomin

Betalningsanmärkningar utgör bara en del i kreditprövningen inför ett lån

En betalningsanmärkning ligger i regel kvar i tre år efter att en skuld blivit betald. Det är en relativt lång tidsperiod, där mycket kan komma att hända i livet.

Kinnevik

Tre kommande företrädesemissioner där teckningskursen ännu inte bestämts

Tre kommande företrädesemissioner där teckningskursen ännu inte har satts är i Dicot Pharma, Immunovia och Clean Motion.