Star Vaults spel Mortal Online 2

Star Vault har momentum där både fler spelare och prenumerationsmodellen ökar intäkterna

Star Vault är nu mycket nära break even då både antalet spelare ökar och den andra delen av affärsmodellen har aktiverats, månadsprenumeration. Företaget gör nu en mindre företrädesemission för att öka antalet spelare ännu mer och vi har därför ställt några frågor till grundare och VD Henrik Nyström. (sponsrad artikel)

Imsys går i konkurs – för andra gången

Imsys meddelade idag att styrelsen har beslutat att försätta företaget i konkurs. Bolaget har inte lyckats hitta någon ny finansiering.

Uppdatering om Storskogen på 20 minuter

Bolagsanalyspodden går igenom vad som har hänt hos Storskogen den senaste tiden och hur det aktuella läget ser ut idag för bolaget.

EFN Börslunch pratar om emissioner

Därför misslyckas allt fler emissioner

Emissionerna på Stockholmsbörsens huvudlista har alla varit framgångsrika under årets första kvartal. Betydligt tuffare har det varit på de mindre listorna.

Bitcoin-mynt

Kryptohandlaren GreenMerc gör en IPO på NGM Nordic SME

GreenMerc som driver kryptobörsen Trijo på en egenutvecklad teknikplattform ska göra en IPO på NGM Nordic SME innan sommaren.

Chemring Nobel-anläggning

Chemring, ett försvarsbolag med både utdelning och potential – köp aktien säger Di

Letar du efter bra aktier inom försvarsindustrin? Dagens industri ger nu en köprekommendation till aktien i Chemring Group som är noterad på Londonbörsen.

Norsk och svensk flagga

Börsveckan rekommenderar fem bra aktier, fyra svenska och en norsk

Börsveckan har denna gång tittat närmare på åtta företag och hela fem av aktierna får köprekommendationer, inklusive det relativt nynoterade norska bolaget Beerenberg.

Duearity används

Duearity behöver finansiering i närtid

Duearity meddelade denna förmiddag att bolaget behöver ny finansiering och att man med sina finansiella rådgivare nu överväger olika strategiska finansieringsalternativ.

Tingsrätten i Lund, ett projekt utfört av NCC

NCC förklarat på 20 minuter

Bolagsanalyspodden går på 20 minuter igenom byggbolaget NCC vilket ger en bra översikt av verksamheten. Bolagets nyaste affärsområde är Green Industry Transformation.

Holmen träinpregnering

Holmen förklarat på 20 minuter

Bolagsanalyspodden går på 20 minuter igenom skogs- och pappersbolaget Holmen vilket ger en bra förståelse av verksamheten.

Teamet på Relevance Communication

Realtid.se köps upp av News55 som gått samman med Dagens PS

Realtid.se köps upp av News55 som gått samman med Dagens PS för att bli Relevance Communication Nordic. Vad hände med Tino Sanandaji?

Plexian misstänker tidigare VD för oegentligheter

Plexian misstänker sin tidigare VD samt leverantör av kort för oegentligheter. 20 miljoner kronor står på spel.