Två lustfyllda noteringar under 2022

Två svenska företag som säljer lustfyllda produkter siktar på att notera sig under 2022, det ena företaget i början av året och det andra i slutet.

Purefun Group – Ett e-handelsföretag som är mest känt för Vuxen.se där de säljer sexleksaker. Bolaget är relativt välkänt, inte minst för radiolyssnare då bolaget aktivt använder den kommunikationskanalen. Bolaget började som ren återförsäljare, övergick sedan till att låta tillverkarna göra vissa anpassningar och har sedan tagit steget vidare till att ha egen produktion för delar av produktutbudet. Purefun Group har flera olika varumärken. Vi skrev om noteringen i slutet av november, men sedan dess har tidsplanen preciserats till första kvartalet 2022 och att noteringen ska ske på First North till en värdering på 250-300 Mkr.

LELOi – Ett ledande designer-varumärke för intima livsstilsprodukter. Bolaget tillverkar alla sina egna produkter in-house och de säljs i en stor del av världen. Bolaget grundades i Sverige år 2003, men är idag ett verkligt globalt företag. I slutet av september skrev flera medier att LELOi siktar på en notering på Londonbörsen i slutet av 2022. Värderingen uppskattas till 1 miljard GBP. Jefferies och Barclays uppges vara rådgivare. Kuriosa i sammanhanget är att LELO har en produkt som heter IPO, vilket gör att man får en härlig mix av sökresultat när man googlar efter information om bolagets noteringsplaner.

Läs även: Fyra bra aktier med hög direktavkastning för 2022

LELOi AB

LELO är ett ledande designer-varumärke för intima livsstilsprodukter. Bolaget tillverkar alla sina egna produkter in-house och de säljs i en stor del av världen.