Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

24 april 2022

Två IPO:s och en företrädesemission

Två IPO:s och en företrädesemission


Två företag som just nu gör IPO:s är Arctic Blue Beverages och Vultus, samtidigt som S2Medical gör en företrädesemission.


Arctic Blue Beverages - Ett Nordiskt dryckesföretag vars mest kända produkter är den flerfaldigt prisbelönta Arctic Blue Gin, Arctic Blue Gin Navy Strength och världens första mjölkfria ginbaserade havrelikör, Arctic Blue Oat. Gör nu en noteringsemission på 28 Mkr och noteras sedan på First North den 12 maj. 16,8 Mkr av noteringsemissionen är tecknad på förhand och teckningsperioden stänger den 4 maj.

Vultus - Utvecklar AI-plattformen Fertilizer Ninja för precisionsjordbruk. Gör en noteringsemission på 11 Mkr och noteras sedan på Spotlight den 20 maj. Sista teckningsdag är 5 maj.

S2Medical - Ett medicintekniskt bolag som utvecklar och säljer innovativa sårläkningsprodukter för hela sårläkningsprocessen med fokus på brännskador och kroniska sår. Gör just nu en företrädesemission på 30,1 Mkr till 2 kr per unit och aktie. Sista teckningsdag är den 6 maj.


Läs även: Tre IPO:er och en direktnotering

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Nanexa gör en företrädesemisson på 121 miljoner kronor

Nanexa gör en företrädesemisson på 121 miljoner kronor

Nanexa gör en företrädesemisson på 121 miljoner kronor. VD David Westberg och CFO Björn Svanström presenterar vad kapitalet ska användas till och svarar på frågor från aktieägare.

Följ oss