Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

18 juli 2022

Tre företrädesemissioner under sommaren

Tre företrädesemissioner under sommaren


Tre företag som gör företrädesemission under sommaren är ZignSec, Irras och Scout Gaming Group.


ZignSec - Tillhandahåller en SaaS-plattform med digitala realtidslösningar för kundkännedom och ID-verifiering med global räckvidd. Gör nu en företrädesemission på 59,2 Mkr med möjlig överteckning på 20 Mkr, till 3,50 kr per aktie. Teckningsperiod är 7-21 juli.

Irras - Utformar, utvecklar och kommersialiserar produkter för neurointensivvård. Noterat på Nasdaq Stockholm. En företrädesemission på 214,6 Mkr till 30 öre per aktie ska göras, där pre-money-värderingen är 23,8 Mkr. Teckningsperiod 9-23 augusti.

Scout Gaming Group - Driver och tillhandahåller en plattform för fantasy sports. Det har inte varit någon lätt resa för Scout Gaming Group och nu gör man någon form av nystart. En företrädesemission på 100 Mkr ska göras till ett pris per aktie på 50 öre, vilket ger en pre-money-värdering på 10 Mkr. Exakt teckningsperiod har inte meddelats ännu, bara att den ska ske under sommaren.


Läs även: Två omvända förvärv, en SPAC-notering och en direktnotering

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Klimator inför listbyte

Intervju med vd för Klimator inför listbyte

Klimator är ett svenskt mjukvarubolag med över 30 års forskningsbakgrund från tillämpad vägklimatologi. Bolaget har två patenterade innovationer - Dataplattformen Road Condition Data (RCD) som med hög precision kan göra prognoser över vägväder i realtid och upp till 18 timmar fram i tiden, samt sensorteknologin AHEAD som i realtid kan avgöra framförvarande vägs förhållanden. Klimators syfte är att bidra till säkrare vägar och öka tillgängligheten av självkörande funktioner. Under 2020 förvärvades HedeDanmarks affärsverksamhet inom uppkopplade sensorer (IoT) för att bredda och förstärka Klimators produktportfölj. Den 1 augusti flyttar Klimator sin notering till First North efter att ha varit noterat på Spotlight sedan2020. Inför detta gjordes denna intervju med vd Patrik Simson.

Följ oss