Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

30 november 2018

Teckna Q-linea inför börsnoteringen

Teckna Q-linea inför börsnoteringen


Q-linea noterar sina aktier på Nasdaq Stockholm och gör inför det en nyemission. Dagens Industri ger en teckna-rekommendation.


Q-linea utvecklar apparater som kan avgöra vilken antibiotika som ska sättas in hos patienter med infektioner. Bolaget gör nu en nyemission på 632 Mkr och noterar sig sedan på Nasdaq Stockholm den 7 december. Sista teckningsdag är den 5 december och priset per aktie sätts inom intervallet 60-70 kr. Hur ska då en investerare göra?

 

Dagens Industri - Teckna

Dagens Industri lyfter fram att prislappen inte är låg och att det är en bransch där risken är hög, utfallet är ofta binärt, antingen blir det jättebra eller ingenting. Men huvudägaren Bengt Ågerup är värd att ta rygg på.

“Risken är hög och prislappen är inte låg. Men Di väljer att ta rygg på Q-Medmiljardären Bengt Ågerup…”

“Men det vore inte första gången som Bengt Ågerup är involverad i en aktieägarsuccé.”

 

Se även intervju med Q-lineas vd

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback efter en trist utveckling sedan noteringen. Bolaget gjorde en IPO i slutet av 2017 till kursen 44 kr och analytikerna var överlag positiva. Men siffrorna utvecklades inte enligt förhoppningarna och aktiekursen närmade sig 11 kr. Men sedan mitten av mars 2020 har aktiekursen tagit fart och stängde på 24,20 kr i fredags. Detta får förmodas vara en konsekvens av att bolagets gamla spel fortsätter att ha spelare samtidigt som bolagets nya spelsläpp på senare tid har visat sig få fotfäste på marknaden. I denna video blir bolagets vd Daniel Hasselberg intervjuad.

Följ oss