Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

30 november 2018

Teckna Q-linea inför börsnoteringen

Teckna Q-linea inför börsnoteringen


Q-linea noterar sina aktier på Nasdaq Stockholm och gör inför det en nyemission. Dagens Industri ger en teckna-rekommendation.


Q-linea utvecklar apparater som kan avgöra vilken antibiotika som ska sättas in hos patienter med infektioner. Bolaget gör nu en nyemission på 632 Mkr och noterar sig sedan på Nasdaq Stockholm den 7 december. Sista teckningsdag är den 5 december och priset per aktie sätts inom intervallet 60-70 kr. Hur ska då en investerare göra?

 

Dagens Industri - Teckna

Dagens Industri lyfter fram att prislappen inte är låg och att det är en bransch där risken är hög, utfallet är ofta binärt, antingen blir det jättebra eller ingenting. Men huvudägaren Bengt Ågerup är värd att ta rygg på.

“Risken är hög och prislappen är inte låg. Men Di väljer att ta rygg på Q-Medmiljardären Bengt Ågerup…”

“Men det vore inte första gången som Bengt Ågerup är involverad i en aktieägarsuccé.”

 

Se även intervju med Q-lineas vd

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Diagonal Bio presenterar verksamheten vid IPO

Diagonal Bio presenterar verksamheten vid IPO

Diagonal Bio är ett bioteknikbolag som utvecklar plattformen Panviral för att detektera och diagnostisera små sektioner av patogengenom, exempelvis virus, bakterier och svampar. Plattformen är utvecklad för att leverera snabba och exakta tester för i stort sett alla typer av virus, bakterier och svampar. Vd Jack Egelund Madsen presenterar verksamheten i samband med bolagets IPO på First North.

Följ oss