Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

30 november 2018

Teckna Q-linea inför börsnoteringen

Teckna Q-linea inför börsnoteringen


Q-linea noterar sina aktier på Nasdaq Stockholm och gör inför det en nyemission. Dagens Industri ger en teckna-rekommendation.


Q-linea utvecklar apparater som kan avgöra vilken antibiotika som ska sättas in hos patienter med infektioner. Bolaget gör nu en nyemission på 632 Mkr och noterar sig sedan på Nasdaq Stockholm den 7 december. Sista teckningsdag är den 5 december och priset per aktie sätts inom intervallet 60-70 kr. Hur ska då en investerare göra?

 

Dagens Industri - Teckna

Dagens Industri lyfter fram att prislappen inte är låg och att det är en bransch där risken är hög, utfallet är ofta binärt, antingen blir det jättebra eller ingenting. Men huvudägaren Bengt Ågerup är värd att ta rygg på.

“Risken är hög och prislappen är inte låg. Men Di väljer att ta rygg på Q-Medmiljardären Bengt Ågerup…”

“Men det vore inte första gången som Bengt Ågerup är involverad i en aktieägarsuccé.”

 

Se även intervju med Q-lineas vd

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Carbiotix - Intervju inför notering på Spotlight

Carbiotix - Intervju inför notering på Spotlight

Carbiotix utvecklar produkter och läkemedel som ökar produktionen av nyttiga bakterier från tarmen, för att bromsa den stigande kurvan av metabola och kroniska sjukdomar, till nytta för många människor och med stor marknadspotential. Genom att stabilisera tarmfloran och få den att producera rätt mängd metaboliter är förhoppningen att många av dessa sjukdomar kan förebyggas och behandlas. Intervju med vd Kristofer Cook i samband med bolagets IPO på Spotlight Stock Market.

Följ oss