Låssystem, cannabis, blodprov och betallösningar mot notering

Amido och ODI Pharma ska notera sina aktier inom kort, medan Qlife och Qliro gör sig redo för första halvan av nästa år.

Amido – Levererar tjänster som förenklar passageadministrationen för fastighetsägare. Gör just nu en nyemission på 33 Mkr och noterar sig sedan på Spotlight den 2 december.

ODI Pharma – Producerar läkemedels-cannabis-produkter med fokus på distribution till medicinska och rekreationella marknader i Europa, huvudsakligen via apotek och grossister. Ett schweiziskt företag med verksamhet i flera europeiska länder. Får nu ett svenskt moderbolag på toppen och noteras i Sverige i december. Gissningsvis kommer denna IPO att få ett visst intresse från investerare.

Qlife – Bolagets vision är att underlätta mätning av biomarkörer i blod i hemmet. Produkten är en integrerad plattform som består av en liten anordning att ha hemma, engångskapslar – en för varje specifik biomarkör, och en digital infrastruktur som delar data med ens patientjournal eller sjukhusets IT-system. Ska göra en noteringsemission under januari-februari och notera sig under mars 2020.

Qliro – Qliro Group består idag av Qliro, Nelly och CDON, där det spekulerats kring att både Nelly och CDON ska knoppas av och särnoteras. Men i stället så blir det nu Qliro som knoppas av och noteras på Stockholmsbörsen under första halvåret 2020.

Läs även: Tre noteringar

ODI Pharma AB

ODI Pharma producerar läkemedels-cannabis-produkter med fokus på distribution till medicinska och rekreationella marknader i Europa, huvudsakligen via apotek och grossister.