Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

21 mars 2021

E-handel, proteinmarkörer, fastighetsfinansiering, fastighetsbolag, träningsapp och gaming mot notering

E-handel, proteinmarkörer, fastighetsfinansiering, fastighetsbolag, träningsapp och gaming mot notering


Pierce noteras på Nasdaq Stockholm, Olink på Nasdaq New York, Tessin och Effnetplattformen på First North, Krona Public Real Estate på Spotlight och Trainimal på NGM Nordic SME. Hello There Games inom en snar framtid.


Pierce - Ett ehandelsföretag inom motorcross, motorcykel och snöskoter. Bolaget använder varumärken som 24MX, Sledstore och XLmoto. Gör just nu en IPO på ca 1200 Mkr och noterar sig på Nasdaq Stockholm den 26 mars.

Olink - Tillhandahåller produkter och tjänster för att upptäcka mänskliga proteinmarkörer. Uppsala-företaget med Summa Equity som huvudägare noterar sig på Nasdaq New York till en värdering på ca 2 miljarder USD. Priset på depåbevisen som säljs av ägare sätts i intervallet 16-18 USD.

Tessin - En crowdfunding-plattform där investerare kan låna ut pengar till fastighetsprojekt. Har planerat för en notering sedan 2019. Nu blir noteringen av genom att man tar över Effnetplattformen ABs plats på First North. Tilläggas kan Effnetplattformen ABs dotterbolag Effnetplattformen Holding AB delas ut och noteras på First North.

Krona Public Real Estate - Äger en portfölj med samhällsfastigheter i Kongsberg beläget cirka 8 mil sydöst om centrala Oslo. Fastighetsportföljen omfattar sex fastigheter med en uthyrningsbar area om cirka 38 700 m2 varav cirka 26 000 m2 avser lokaler och 12 700 m2 avser en fristående parkeringsanläggning. Pareto Securities meddelade för några dagar sedan att bolaget ska noteras på Spotlight i början av april.

Trainimal - Tillhandahåller individanpassad träning och kostrådgivning digitalt genom egenutvecklad teknologi. Tjänst använder varumärket MammaFitness. Gör en noteringsemission på 15,5 Mkr och noteras på NGM Nordic SME den 16 april.

Hello There - En spelutvecklare som både arbetar med egna spel och work-for-hire. Vd och grundare Oskar Eklund berättade i en intervju med Gamingaktier tidigare i veckan att bolaget ska noteras inom en snar framtid.


Läs även:

Hotellföretag, tinnitus, premiuminteriör, SPAC och självkörande fordon mot notering

Idun Industriers noteringserbjudande får teckna-rekommendationer

Fyra nya kommande noteringar

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med vd för Lipum

IPO-intervju med vd för Lipum

Intervju med Einar Pontén, vd för bioteknikföretaget Lipum i samband med IPO på First North. Lipum har utvecklat SOL-116 som är en biologisk läkemedelskandidat för behandling av sjukdomar som reumatoid artrit (RA) och juvenil idiopatisk artrit (JIA).

Följ oss