Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Pierce Holding AB
Pierce Holding AB

Pierce Holding AB
Elektravägen 22
126 30 Hägersten

Hemsida:

pierce-ecom.com

Verksamhet:

Pierce är ett ehandelsföretag inom motorcross, motorcykel och snöskoter. Bolaget använder varumärken som 24MX, Sledstore och XLmoto.

Ägare:

Procuritas Capital Investors V LP är en stor investerare. Grundare och ledning ska vara stora ägare.

Lista:

Annat

Status:

Kommande

Tid:

Slutet av mars 2021

Värdering:

Omkring 2,5 Mdkr vid notering enligt Di:s källor i början av september 2018.

Övrigt:

Breakit rapporterade i mitten av september 2017 att Pierce Holding ska noteras. Private equity-firman Procuritas investerade i bolaget i mitten av 2014.

Uppdatering: I mitten av januari 2018 meddelade Pierce att de under 2017 ökade försäljningen med över 45 % till 618 Mkr. Bolaget satsar vidare på tillväxt.

Uppdatering: I mitten av april 2018 så skriver Breakit på Lundells vecka-sidan att Pierce har varit ute till försäljning med att processen dragits tillbaka då ägaren Procuritas inte fått tillräckligt höga bud.

Uppdatering: I början av september 2018 skriver Di att Pierce enligt deras källor ska notera sig och att Carnegie och Nordea är anlitade för att hantera arbetet.

Uppdatering: I början av februari 2019 säger Breakit i sin podcast att noteringsplanen är nedstängd och att man nu i stället är ute och pitchar för att få en ny storägare.

Uppdatering: I slutet av februari 2021 skrev Breakit, med hänvisning till en källa, att Pierce ska notera sig i slutet av mars 2021 och att Carnegie är rådgivare.

Uppdaterat: 2021-02-22

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss