Aktuella företrädesemissioner inom solceller, gentest och fantasy sports

Solcellstillverkaren Midsummer gör en företrädesemission till pressad värdering. Prostatype och FSport gör företrädesemissioner till 5 Mkr i pre-money-värdering.

Midsummer – Utvecklar, tillverkar och säljer maskiner och lösningar för produktion och installation av lätta solpaneler. Gör en företrädesemission på 278 Mkr till 3 kr per aktie till en pre-money-värdering på 208 Mkr. Teckningsperioden är 26 april – 10 maj.

Prostatype Genomics – Erbjuder ett gentest som finns tillgängligt för patienter och behandlande urologer som ett kompletterande beslutsunderlag inför frågeställningen behandling eller inte behandling av prostatacancer. Gör en företrädesemissin på 34,3 Mkr till 25 öre per aktie. Pre-money-värderingen är 5,7 Mkr. Teckningsperioden är 27 april – 11 maj.

FSport – Utvecklare och operatör av daily fantasy sports-spel. Har även en viss mediaverksamhet för att driva trafik. Företaget ska göra en företrädesemission på 7,5 Mkr till 26 öre per aktie till en pre-money-värdering på 5 Mkr. Teckningsperioden är 10-25 maj.

Läs även: Nära nollvärdering på fyra kommande företrädesemissioner

Midsummer AB

Midsummer utvecklar, tillverkar och säljer maskiner och lösningar för produktion och installation av lätta böjbara solpaneler.