Nyemission i

SolTech Energy Sweden AB

SolTech Energy är en helhetsleverantör som både utvecklar, säljer, installerar och optimerar solenergilösningar för sina kunders behov.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Utan företrädesrätt.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Företrädesemission för småspararnas favorit Soltech

Solenergikoncernen Soltech Energy har blivit en av svenskarnas stora aktiefavoriter. Under 2022 har de också etablerat sig på både den spanska och nederländska marknaden. Nu genomför Soltech en nyemission för att bättre kunna ta vara på alla affärsmöjligheter på en het marknad.

Förvärvsmaskinen Soltech expanderar kraftigt

[Sponsrad artikel] Soltech, helhetsleverantör av solenergi, expanderar kraftigt. Under året har de förvärvat nio nya bolag som stärker helhetserbjudandet inom sol, tak, fasad och elteknik. Och Soltechs vd Stefan Ölander har högt ställda planer – siktet är inställt på att dubblera bolagets intäkter på bara ett år.

Missa inte soluppgången – Soltech gör en företrädesemission

Intervju med Stefan Ölander, VD för Soltech Energy, i samband med att solenergiföretaget gör en företrädesemission för att fortsätta förvärvsstrategin som visat sig fungera mycket väl.

Kinesisk storsatsning med grön obligation

Högt ställda solenergimål och ett starkt växande energibehov har gjort den Kinesiska marknaden för solenergi mycket attraktiv. Genom att investera i en grönobligation kan du vara med och minska användningen av kolkraft samtidigt som du får en attraktiv ränta på 8,75 procent. – Vi räknar med att ännu fler skall inse fördelarna med att investera i solenergimarknaden, säger Frederic Telander, vd på SolTech Energy.