Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

13 juni 2021

USWE Sports notering får en neutral rekommendation av analytiker

USWE Sports notering får en neutral rekommendation av analytiker


USWE Sport noterar sig på First North och gör inför detta en noteringsemission. Affärsvärldens analytiker ger en neutral rekommendation.


USWE Sports utvecklar och producerar ryggsäckar och vätskesystem för den internationella sport- och outdoormarknaden. Företaget gör nu en noteringsemission på 50 Mkr och noteras på First North den 24 juni. Hur ska då en investerare agera?

Affärsvärlden - Neutral

Affärsvärlden kommer i sin analys fram till en neutral rekommendation, där man i ett huvudscenario ser en uppsida på 22 % på två års sikt.

"Uppsidan i huvudscenariot är godkänd, möjligen är våra antaganden något försiktiga. Samtidigt är det inte fel att vara konservativ. Vi landar i en neutral hållning. Men skulle bolaget närma sig sitt tillväxtmål är uppsidan i aktien sannolikt stor. Vi skulle inte avråda att teckna för den som gillar snabbväxande småbolag"


Läs även:

IPO-intervju med vd för USWE

Aros Bostadsutveckling får en neutral rekommendation

Physitrack får en teckna-rekommendation av Affärsvärlden

Skilda åsikter om Revolutionrace-noteringen bland analytiker

Acast IPO får en teckna-rekommendation av analytiker

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med vd för Occlutech

IPO-intervju med vd för Occlutech

Occlutech är en ledande specialiserad leverantör av minimalt invasiva hjärtimplantat, med en mission att förbättra livskvaliteten för personer med hjärtsjukdomar. Occlutech gör en IPO på First North och här blir vd Sabine Bois intervjuad om företaget och noteringen.

Följ oss