Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

11 juni 2021

Physitrack får en teckna-rekommendation av Affärsvärlden

Physitrack får en teckna-rekommendation av Affärsvärlden


Physitrack är en virtuell vårdgivare samt teknikleverantör inom distansbaserad vård som nu noterar sig på First North. Erbjudandet får en teckna-rekommendation av analytiker.


Physitrack är en virtuell vårdgivare samt teknikleverantör inom distansbaserad vård för B2B-kunder globalt. Bolaget gör nu en noteringsemission på 201 Mkr och noterar sig på First North den 18 juni. Affärsvärldens analytiker har tittat närmare på erbjudandet och ger en teckna-rekommendation.

"Det finns en risk att lönsamheten är mer uppumpad av covid-19-effekter än vi tror och att bolaget får svårt i en allt hårdare konkurrens. Men historiken är gedigen, marknaden växande och vi gillar att bolaget sköts med lönsamhetsfokus i en bransch där expansion annars sker till varje pris".


Läs även:

Acast IPO får en teckna-rekommendation av analytiker

Revolutionrace får teckna-rekommendation av analytiker

Här är börsnykomlingen Emplicure som tar innovativa läkemedel snabbare till godkännande

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med vd för Occlutech

IPO-intervju med vd för Occlutech

Occlutech är en ledande specialiserad leverantör av minimalt invasiva hjärtimplantat, med en mission att förbättra livskvaliteten för personer med hjärtsjukdomar. Occlutech gör en IPO på First North och här blir vd Sabine Bois intervjuad om företaget och noteringen.

Följ oss