Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

20 februari 2023

En aktuell IPO och två företrädesemissioner

En aktuell IPO och två företrädesemissioner


MeeW gör en IPO på Spotlight, medan Mahvie Minerals och Amniotics gör företrädesemissioner.


MeeW - En dansk tech venture builder inom teknik, digitalisering och automation. Företaget gör nu en noteringsemission på 18,5 MDKK till en pre-money-värdering på 40,3 MDKK och noterar sig sedan på Spotlight den 16 mars. Teckningsperiod är 21 februari - 7 mars.

Mahvie Minerals - Ett nordiskt prospekterings- och gruvutvecklingsbolag med fokus på basmetaller, ädelmetaller och batterimetaller. Företaget gör nu en företrädesemission på 16,2 Mkr till 1 kr per aktie, vilket motsvarar en pre-money-värdering på 10,8 Mkr. Teckningsperiod är 22 februari - 8 mars.

Amniotics - Företaget drar ner på kostnaderna med tre fjärdedelar och fokuserar på sina kärnområden, med en inriktning på forskning och utveckling, utlicensiering och partnerskap avseende nuvarande och framtida stamcellsprojekt. Amniotics gör nu en företrädesemission på 36,1 Mkr till 0,25 kr per aktie, vilket motsvarar en pre-money-värdering på 4 Mkr. Teckningsperiod är 23 februari - 9 mars.


Läs även:

Solenergi, medicinteknik och gruvbolag gör företrädesemission

Nynoterade Upgrade Invest Nordic får neutral rekommendation av Affärsvärlden

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Detta är Ependion

Detta är Ependion

Ependion, som tidigare hette Beijer Electronics Group, är en växande global teknikkoncern som erbjuder digitala lösningar för säker kontroll, styrning, visualisering och datakommunikation för industriella tillämpningar i miljöer där tillförlitlighet och hög kvalitet är kritiska faktorer. Bland kunderna finns några av världens ledande företag. Ependion består av självständiga affärsenheter och har en omsättning på över 2,1 miljarder kronor 2022 samt dryga tusentalet medarbetare. Ependions VD Jenny Sjödahl presenterar verksamheten.

Följ oss