Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

17 februari 2023

Nynoterade Upgrade Invest Nordic får neutral rekommendation av Affärsvärlden

Nynoterade Upgrade Invest Nordic får neutral rekommendation av Affärsvärlden


Upgrade Invest Nordic direktnoterades på Spotlight idag. Affärsvärlden har gjort en analys och ger en neutral rekommendation till aktien.


Vi har tidigare skrivit att det är samma personer bakom detta företag som står bakom SPACett, SPACtvå och Renewable Ventures. Affärsvärlden lyfter fram att framgångarna med SPACett och SPACtvå tyder på att personerna och affärsmodellen även kommer att fungera i Upgrade Invest Nordic.

Affärsvärlden lyfter fram att man kan se Upgrade Invest Nordic som en serie-SPAC. Den fråga man ställer sig är om målbolagen kommer att vara lika attraktiva i ett bättre börsklimat.

"Än så länge finns det ingen handel att tala om i aktien och det är svårt att säga vad priset för aktien är. Vi lämnar därför ett neutralt råd för Upgrade Invest. Om man kan tänka sig att investera i mikrobolagsaktier med låg likviditet tycker vi ändå att aktien skulle kunna vara intressant"

I noteringsprospektet angavs substansvärdet till 7,8 Mkr. Strax innan handelsdagen är slut så är senaste avslut 5 kr, vilket ger ett börsvärde på 10,2 kr.

 

Läs även:

Fastighetsbolaget Neobo får neutral rekommendation av Affärsvärlden

Nynoterade Mindark får neutral rekommendation av Affärsvärlden

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Nanexa gör en företrädesemisson på 121 miljoner kronor

Nanexa gör en företrädesemisson på 121 miljoner kronor

Nanexa gör en företrädesemisson på 121 miljoner kronor. VD David Westberg och CFO Björn Svanström presenterar vad kapitalet ska användas till och svarar på frågor från aktieägare.

Följ oss