Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

25 oktober 2021

6 aktuella noteringar av väldigt olika storlek

6 aktuella noteringar av väldigt olika storlek


6 företag som är aktuella med en notering av sina aktier är Hilbert Group, Volvo Cars, Synsam, Preservium Property, Bricknode och Partytajm.


Hilbert Group - Verksamt inom kryptovalutor via ett flertal finansiella vertikaler; asset management, proprietary trading, aktieinvesteringar och data/analys. Noteras på First North den 27 oktober.

Volvo Cars - Den välkända biltillverkaren genomför just nu ett noteringserbjudande och ska sedan noteras på Nasdaq Stockholm den 29 oktober. Analytikernas åsikter är övervägande positiva.

Synsam - En ledande optikerkedja i Norden med ett brett erbjudande. Koncernen är verksam genom egenägda butiker, franchisebutiker och genom e-handelskanaler. Genomför just nu ett noteringserbjudande på ca 3 miljarder kronor bestående av befintliga aktier och noteras sedan på Nasdaq Stockholm den 29 oktober.

Preservium Property - Ett fastighetsbolag som äger Täby Vinkelhaken 2 och Huddinge Snickarboden 1, mer kända som Riksarkivet i Täby och Regionarkivet i Flemingsberg. Pareto Securities sköter ledningen av bolaget. En privat noteringsemission har genomförts. Noteras på Spotlight den 5 november.

Bricknode - Ett B2B-fokuserat företag som tillhandahåller en skalbar, molnbaserad mjukvara som gör det möjligt för finansiella företag att lansera digitala produkter i snabb takt. Gör nu en noteringsemission på 30 Mkr och noteras sedan på First North den 9 november.

Partytajm - Ett e-handelsföretag som säljer kalasprodukter. Bolaget har även tagit fram egna produkter som även säljs via återförsäljare. Ska notera sig på NGM Nordic SME under innevarande kvartal.


Läs även:

Affärsvärlden ger en teckna-rekommendation till SHT:s noteringserbjudande

Tre aktuella emissioner i företag som ska noteras

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Lipigon Pharmaceuticals

Intervju med vd för Lipigon Pharmaceuticals

Lipigon Pharmaceuticals utvecklar nya läkemedel för sjukdomar orsakade av rubbningar i kroppens hantering av fetter, s.k. lipidrelaterade sjukdomar. Lipigons läkemedelskandidat Lipisense är av RNA-läkemedelstyp och förhindrar cellernas tillverkning av det sjukdomsfrämjande målproteinet ANGPTL4. Detta sker genom att proteinkodande RNA förstörs redan innan målproteinet hunnit bildas. Målproteinet har en stark genetisk koppling till skadliga blodfetter och relaterade sjukdomar. Lipigon gör en företrädesemission och i samband med detta gjordes denna intervju med vd Stefan K Nilsson.

Följ oss