Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

18 oktober 2021

Tre aktuella emissioner i företag som ska noteras

Tre aktuella emissioner i företag som ska noteras


Tre aktuella emissioner i företag som ska noteras är Katalysen & Partners, Candles Scandinavia och Norditek.


Katalysen & Partners - Investerar expertis i spännande tillväxtbolag och bygger på det viset upp en intressant portfölj bestående av bolag spridda över Europa. Gör just nu en pre-IPO på 28,5 Mkr varav 14 Mkr är öppen för allmänheten. En notering är planerad till första kvartalet nästa år. Tecknar gör man via plattformen eAktiebok.

Candles Scandinavia - Tillverkar ljus av naturligt vax i en industriell process. Bolaget distribuerar även externa varumärken. Inleder idag en noteringsemission på 25,7 Mkr och börjar handlas på First North den 8 novemberSe även intervju med CFO och VD.

Norditek - Ettt miljöteknikbolag med fokus på mobila och flexibla återvinningsanläggningar inom segmenten Avfall, Grus och Berg och Biomassa. Bolaget både utvecklar och säljer anläggningar. Inleder idag en noteringsemission på 26 Mkr och börjar sedan handlas på First North den 10 november.


Läs även:

Solenergi växer kraftigt i Kina - Advanced Soltech genomför nyemission

XP Chemistries producerar kapsaicin, den heta molekylen i chilifrukter, från skogsbaserade råvaror

SolidX får en teckna-rekommendation av Affärsvärldens analytiker

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med vd för Norva24

IPO-intervju med vd för Norva24

Norva24 är verksamt inom infrastruktur under mark, närmare bestämt inom slamsugning och andra rörtjänster i Norden och Tyskland. Företaget gör nu en IPO på Stockholmsbörsen och i samband med detta gjordes denna intervju med vd Henrik Damgaard.

Följ oss