Nyemission i

Fingerprint Cards AB

Ej tillgängligt

Utvecklar elektroniska system, som genom analys och matchning av individers unika fingermönster, fastställer den personliga identiteten. Systemen utgörs av mikrochips med algoritmer, som utan hjälp av extern processorkraft, läser av, lagrar och jämför fingermönster.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Prospekt

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Riktad till Carnegie Investment Bank AB, som har placerat och sålt aktierna på uppdrag av Fingerprint.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Den 7 mars 2013 ingick Bolaget ett placeringsavtal med Carnegie, med syfte att placera eller sälja sammanlagt högst 3 miljoner nyemitterade B-aktier under en begränsad period, varför ytterligare nyemitterade B-aktier eventuellt kan komma att emitteras. Den nu genomförda emissionen var på 1,4 miljoner aktier.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Den makalösa historien om Fingerprint Cards som podd-dokumentär

Fingerprint Cards - Girighetens tid är en podd-dokumentär i fyra delar om den makalösa historien om personerna, företaget och aktien.

Tre aktuella företrädesemissioner

Tre företag som är aktuella med företrädesemissioner är Fingerprint Cards, Cessatech och DanCann Pharma.

Intervju med vd för Fingerprint Cards

Intervju med Christian Fredrikson, vd för Fingerprint Cards, som ger en bra uppdatering om var bolaget befinner sig.

Analytiker om Fingerprint Cards

Fingerprint Cards-aktien rasade igår med omkring 40 % som mest igår efter att bolaget meddelat att försäljningen under första kvartalet blir kraftigt lägre än tidigare förväntat, och även andra kvartalet förväntar sig bolaget blir dåligt. Fingerprint Cards-analytikern Joel Westerström från Redeye svarar i nedanstående video på frågor i Direkt-studion om vad som hänt och hur man kan se på framtiden.

Fingerprint Cards-analyser med spretiga värderingar

Det börjar komma allt fler aktieanalyser på Fingerprint Cards, men det råder inte direkt någon konsensus kring nivå på riktkurs.

Fingerprint Cards får köprekommendation av Handelsbanken

Handelsbanken blev i fredags den första svenska storbanken att publicera en analys av Fingerprint Cards. Samma dag meddelade Swedbank att de också kommer med en analys inom kort.