Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

9 november 2019

Tre köpvärda aktier är AstraZeneca, Enlabs och Inwido

Tre köpvärda aktier är AstraZeneca, Enlabs och Inwido


Tre aktier som är köpvärda är AstraZeneca, Enlabs och Inwido. Det skriver Börsveckan i sin aktuella utgåva och ger även fem stycken avvakta-rekommendationer.


Köp

Enlabs

Online-gambling-aktören Enlabs har länge varit företaget som ingen riktigt brytt sig om när alla andra växte snabbt, oreglerat och på många och stora marknader. Nu har många fått problem och Enlabs som tog den långsamma vägen på små och krångliga marknader framstår istället som den smarta aktören. Det är Nyemissioner.se’s kommentar. Börsveckan ger aktien en köp-rekommendation.

Inwido

“Fönstertillverkaren har haft ett par tunga år med svag tillväxt och fallande lönsamhet. Den senaste rapporten visar dock tecken på vändning. Till p/e 8-9 är det värt att ta ett chansköp.”

AstraZeneca

“Tiden efter “patentgapet” har varit högst lyckosam för Astrazeneca som nu har en väldigt stark pipeline med läkemedel på väg mot marknaden.”

Avvakta

Getinge

Veoneer

Sportamore

Sweco

Probi

 

Läs även: Börsplus har ljummen inställning till Amidos notering

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Northern CapSek Ventures, IPO-intervju med vd

Northern CapSek Ventures, IPO-intervju med vd

IPO-intervju med Henrik Jerner, vd för Northern CapSek Ventures, ett nystartat investmentbolag som står inför en listing på NGM Nordic SME.

Följ oss