Train Alliance får teckna-rekommendation av analytiker

Train Alliance noterar sig på First North och gör inför detta en noteringsemission. Analytikerna är positiva till erbjudandet.

Train Alliance försörjer tågoperatörer med moderna och effektiva produktionsanläggningar för järnvägsnära verksamheter inom infrastruktur och logistik. Den 20 februari noterar sig bolaget på First North och inför detta gör bolaget en emission på upp till 287,5 Mkr. Priset per aktie är 50 kr och sista teckningsdag 12 februari. Hur ska då en investerare agera? Vi sammanställer vad analytikerna rekommenderar.

Börsveckan – Teckna

Börsveckan är positiva och ger sina läsare rekommendationen att teckna.

”Hoppa på tåget! Nykomlingen Train Alliance vill byta marknadsplats, från Pepins till First North. Bolaget är förvisso en udda fågel men vi ser en bra uppsida och tror på en lyckad notering.”

Börsplus – Svagt positiva

Börsplus ”lutar åt” att man ska teckna Train Alliance.

”Bolaget ger ett bra intryck och har visat att de kan utveckla järnvägsnära fastigheter med lönsamhet. Visst kan det vara så att Hallsberg var en lyckträff och bolaget misslyckas investera nytt kapital till samma lovande avkastning. Det får vi se. Insiders och befintliga ägare visar tilltro genom att köpa mer aktier vid noteringen vilket är bra”

Se även: IPO-intervju med VD för Train Alliance

Train Alliance Sweden AB

Train Alliance försörjer tågoperatörer med moderna och effektiva produktionsanläggningar för järnvägsnära verksamheter inom infrastruktur och logistik. Bolaget arbetar i nära samarbete med operatörer och hyresgäster för att tillhandahålla produktionsanläggningar med hög effektivitet och kapacitet som ger direkt möjlighet till stora kostnadsbesparingar.