Träffa företagen som ska noteras

Den 24 maj är det dags för ett nytt finansevent i Stockholm där du har möjlighet att träffa företagen som är aktuella med en notering. Det är redan nu klart att Gold Town Games, Redwood Pharma och SaltX Technology deltar.

Kvällen den 24 maj är det dags för ett nytt finansevent på Scandic Anglais i Stockholm där du har möjlighet att lyssna till spännande företag som står inför en notering. Det blir hela fyra som presenterar sig.

Anmäl ditt deltagande redan idag på [email protected]

Gold Town Games är ett ungt och mycket spännande mobilspelsföretag som tar snabba steg framåt. Bolaget utvecklar managerspel och den första titeln som kommer att släppas är World Hockey Manager. Flera av Sveriges bästa hockeyspelare återfinns som investerare i bolaget. Gold Town Games gör just nu en nyemission och noterar sig efter att den är genomförd.

Redwood Pharma är ett läkemedelsbolag som utvecklar ögonläkemedel inom nischer med stora medicinska behov. Efter en mindre private placement i februari så har intresset för bolaget börjat sprida sig bland investerare. Den 15 juni noteras företaget på Aktietorget och gör inför det en nyemission.

SaltX Technology, även känt som ClimateWell, är ett svenskt innovationsföretag av världsklass som har utvecklat och patenterat en banbrytande teknologi med vilken energi kan lagras i salt, för att sedan utvinnas i form av värme eller kyla. Företaget har precis noterats på First North och gör nu en garanterade nyemission.

Double Bond Pharmaceutical är ett farmaceutiskt bolag med verksamhet som inriktar sig framför allt på behandling av cancersjukdomar genom en egenutvecklad drug-delivery-teknologi. Noterat på Aktietorget, gör en nyemission.

Det serveras kaffe och wrap under kvällen.

Datum: Tisdag den 24 maj
Tid: 18:00-21:00
Plats: Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Stockholm, Konferensavdelningen 1 trappa upp

Anmälan: Det är gratis att delta men du måste anmäla ditt deltagande på [email protected]