Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

8 november 2019

Ett listbyte, en notering och en häftig framtida kandidat

Ett listbyte, en notering och en häftig framtida kandidat


Bublar byter lista, QleanAir går mot en börsnotering och Neo4j håller fortsatt dörren öppen för en Nasdaq-notering.


Bublar - Bolaget är verksamt inom AR, VR och XR. På måndag börjar bolagets aktier att handlas på First North, en flytt från NGM Nordic-MTF där aktierna noterades för 2 år sedan.

QleanAir - Verksamt inom luftrening med världen som marknad. Allt från luftrenare till nyckelfärdiga renrum. På skvallersidan i gårdagens utgåva av Affärsvärlden framgick att QleanAir siktar på en notering.

Neo4j - Ett av Sveriges superhäftiga företag håller fortsatt dörren öppen för en börsnotering men det blir inte 2020 som man tidigare pratat om. Världens it-jättar har tagit upp jakten på den svenska grafdatabas-startupen, och vanligtvis hade svenskar och europeér redan gjort en exit, men Neo4j väljer i stället att lansera en produkt som direkt konkurrerar med jättarna. Hittills har bolaget erbjudit sin grafdatabas som gratis gör det själv-open source och som installation lokalt hos många av världens största företag. Nu lanserar man en moln-lösning så att den stora massan i mitten också kan använda produkten.


Läs även: Låssystem, cannabis, blodprov och betallösningar mot notering

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Monivent noterar sig på Spotlight Stock Market

Monivent noterar sig på Spotlight Stock Market

Medtech-företaget Monivent gör en emission och noterar sina aktier på Spotlight Stock Market. Bolaget vill hjälpa nyfödda barn som har behov av andningsstöd vid födseln.

Följ oss