Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

27 oktober 2019

Låssystem, cannabis, blodprov och betallösningar mot notering

Låssystem, cannabis, blodprov och betallösningar mot notering


Amido och ODI Pharma ska notera sina aktier inom kort, medan Qlife och Qliro gör sig redo för första halvan av nästa år.


Amido - Levererar tjänster som förenklar passageadministrationen för fastighetsägare. Gör just nu en nyemission på 33 Mkr och noterar sig sedan på Spotlight den 2 december.

ODI Pharma - Producerar läkemedels-cannabis-produkter med fokus på distribution till medicinska och rekreationella marknader i Europa, huvudsakligen via apotek och grossister. Ett schweiziskt företag med verksamhet i flera europeiska länder. Får nu ett svenskt moderbolag på toppen och noteras i Sverige i december. Gissningsvis kommer denna IPO att få ett visst intresse från investerare.

Qlife - Bolagets vision är att underlätta mätning av biomarkörer i blod i hemmet. Produkten är en integrerad plattform som består av en liten anordning att ha hemma, engångskapslar – en för varje specifik biomarkör, och en digital infrastruktur som delar data med ens patientjournal eller sjukhusets IT-system. Ska göra en noteringsemission under januari-februari och notera sig under mars 2020.

Qliro - Qliro Group består idag av Qliro, Nelly och CDON, där det spekulerats kring att både Nelly och CDON ska knoppas av och särnoteras. Men i stället så blir det nu Qliro som knoppas av och noteras på Stockholmsbörsen under första halvåret 2020.


Läs även: Tre noteringar

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Bricknode erbjuder ett verktyg för att bygga finansiella produkter

Bricknode erbjuder ett verktyg för att bygga finansiella produkter

Bricknode är ett B2B-fokuserat företag som tillhandahåller en skalbar, molnbaserad mjukvara som gör det möjligt för finansiella företag att lansera digitala produkter i snabb takt. Plattformen gör det enkelt för kunder att bygga eller utveckla nästan vilken finansiell produkt som helst med fullständig lösning för kapitalförvaltning, aktiehandel, fonder, utlåning och inlåning. Bricknode gör en noteringsemission på 30 miljoner kronor och noterar sig på First North. Här presenteras bolaget av vd Stefan Willebrand och vice vd Erik Hagelin.

Följ oss