Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i QleanAir Holding AB
QleanAir Holding AB

QleanAir Holding AB
Torggatan 13
171 23 Solna

Hemsida:

www.qleanair.com

Verksamhet:

QleanAir Scandinavia utvecklar innovativa luftreningslösningar som främjar människors hälsa genom att kontrollera inomhusmiljön och luftkvaliteten. QleanAir Scandinavia finns i hela världen och produktportföljen består av nyckelfärdiga renrum, ett sortiment av luftrenare samt branschstandarden inom skydd mot passiv rökning.

Ägare:

Före erbjudandet; Qevirp 41 Limited (Priveq Investment Fund (IV) L.P. 90,21 % och om erbjudandet fulltecknas inkl övertilldelning så är den procenten 33,21 %.

Lista:

First North

Status:

Genomförd

Tid:

12 december 2019

Värdering:

Uppdatering: 531 Mkr pre-money och 594 Mkr post money (Erbjudandet består bara av befintliga aktier, men i samband med erbjudandet kommer en riktad kvittningsemission på 63 Mkr att göras).

Övrigt:

I början av november 2019 skrev Affärsvärlden att det ryktas om att Qleanair siktar på en notering.

"De gör bland annat luftrenare, vilket så klart ligger i tiden. Med Nedermans och inte minst Absolents börsresor i backspegeln är det naturligtvis kanonläge att sätta ett sådant bolag nu."

Uppdatering: QleanAir noteras på First North den 12 december 2019.

Uppdatering: Bolaget skriver "Intresset för Erbjudandet var stort, såväl bland institutionella investerare i Sverige och internationellt som bland allmänheten i Sverige. Erbjudandet blev kraftigt övertecknat."

Uppdaterat: 2019-12-12

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss