Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

1 mars 2022

Bra uppsida i Kjell & Company-aktien anser Affärsvärlden

Bra uppsida i Kjell & Company-aktien anser Affärsvärlden


Affärsvärldens analytiker ger en köprekommendation till Kjell & Company-aktien, ser en uppsida på 65 procent i aktien i ett huvudscenario.


Kjell & Company noterades på First Nort i september förra året. Priset per aktie i noteringserbjudandet var 55 kr. Aktien började handlas kring 70 kr men har sedan gått ner och efter Rysslands invasion av Ukraina så föll aktien ytterligare. Affärsvärlden gav i eftermiddags en köprekommendation till aktien då man anser att företaget haft en lång trend av hög organisk tillväxt och det till stabila marginaler. Affärsvärlden ser en uppsida på 65 procent i aktien i ett huvudscenario.

"Kjell har pressats oförtjänt mycket i den börsturbulens som varit senaste veckorna. På något års sikt ser vi ett bra köpläge i aktien"

Aktien stängde idag på + 2,2 % på 51,10 kr.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Tendo lanserar mot en bredare marknad

Tendo lanserar mot en bredare marknad

Tendo är ett medicintekniskt bolag som utvecklar medicintekniska robotiserade hjälpmedel till personer med funktionsnedsättningar i händerna. Bolagets första produkt, Tendo OneGrip, är en handske med integrerat exoskelett som ger styrka och rörlighet i händerna till personer med begränsad, eller saknad handfunktion till följd av en ryggmärgsskada. Här blir Tendo´s VD Sofie Woge intervjuad om verksamheten. Frågorna handlar om affärsplan, positionering, tillverkningsavtal, emissionen och varför investerare bör titta närmare på Tendo.

Följ oss