Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

28 augusti 2021

Åtta företag som ska noteras i närtid

Åtta företag som ska noteras i närtid


Åtta kommande noteringar i närtid är Transfer Group, FSport, Arlandastad Group, Aprendere Skolor, Bluetown, Genetic Analysis, ChargePanel och MedHelp.


Vi skrev om fem företag som ska notera sig i närtid för en vecka sedan och nu har vi ytterligare åtta. Det skiljer sig något åt hur långt de har kommit i processen.

Transfer Group - En plattform som matchar uppdragstagare och arbetsgivare. Gjorde sin noteringsemission i juni och noterar sig NGM Nordic SME på måndag.

FSport - En utvecklare och operatör av interaktiva fantasytävlingar som baseras på verkliga händelser där man förutspår framtiden. Denna typ av spel när det gäller sport kallas för daily fantasy sport. Inleder på onsdag en noteringsemission på 20 Mkr och noteras sedan på First North senare under september.

Arlandastad Group - Kontrollerar 241 hektar sammanhängande mark i Arlandaområdet och den nya flygplatsstaden Airport City Stockholm. Här finns redan etablerade koncept och fastigheter och ledig mark för nya etableringar. Inleder en noteringsemission på 460 Mkr på måndag och noteras på First North under september. SBB i Norden AB samt Prior & Nilsson Fonder har åtagit sig att teckna aktier i erbjudandet till ett värde om totalt cirka 338,5 Mkr.

Aprendere Skolor - Bedriver verksamhet inom grundskola, grundsärskola, gymnasiesärskola, gymnasieskola och HVB-hem med grundskola. Inleder på måndag en noteringsemission på 20 Mkr och noteras sedan på First North den 28 september.

Bluetown - Levererar internetuppkopplingar via wifi i utvecklingsländer. Det danska bolaget ska ta in 75 MDKK i en noteringsemission och notera sig på First North i Sverige under september.

Genetic Analysis - Deras affärsmodell är att utveckla, dokumentera, tillverka och marknadsföra IVD-produkter (In vitro-diagnostik) genom en egen värdekedja. Inleder en noteringsemission på 60,1 MNOK på måndag och noterar sig sedan på Spotlight den 1 oktober.

ChargePanel - Erbjuder en mjukvaruplattform för laddning av elfordon. Plattformen erbjuder white label-lösning, anslutning till globalt roamingnätverk av laddstolpar, samt är oberoende av både elbolag och hårdvarutillverkare. Ska noteras under fjärde kvartalet.

MedHelp - Erbjuder en molnplattform för datadriven företagshälsa i kombination med kvalificerad sjukvårdsrådgivning som används av företag och organisationer i Norden. Ska noteras under hösten.

 


Läs även:

Söder Sportfiske får teckna-rekommendation av analytiker

Thinc Collective noteras på Spotlight

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med vd för Cary Group

IPO-intervju med vd för Cary Group

Cary Group noterades idag på börsen. Intervju med vd Anders Jensen några timmar efter klockringningen. Cary Group reparerar och byter bilglas. Bolaget finns i Sverige, Storbritannien, Norge och Danmark. Bolaget använder ett antal olika namn, bland annat Ryds Bilglas.

Följ oss