Nyemission i

Viva Wine Group AB

Ej tillgängligt

Viva Wine Group är Sveriges största vingrupp och verksamma på flera marknader i världen. Företaget utvecklar, importerar, marknadsför, säljer och distribuerar vin.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Aktierna erbjuds till allmänheten i Sverige, Norge och Finland och till institutionella investerare i Sverige och utomlands. Allmänheten avser i detta fall de som är kunder hos SEB, Nordnet och Avanza.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Viva Wine Group noteras på First North den 14 december 2021.

Bergendahl & Son AB, Fonder förvaltade och rådgivna av Capital World Investors, Erik Selin och Svolder AB (publ) har åtagit sig att förvärva aktier i i noeringserbjudandet för ett belopp om totalt 950 Mkr.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Två glas vin skålas

Köp vin och sälj betalningsterminaler anser Börsveckan

Börsveckan har analyserat sex företag vilket leder fram till en köprekommendation för Viva Wine Group och en säljrekommendation för Westpay.

Logistik och vin är bra köp

Börsveckan har denna vecka tittat närmare på åtta olika företag och kommer bara fram till två köprekommendationer, inom logistik och vin.

Viva Wine Group får en köprekommendation av Affärsvärlden

Viva Wine Group handlas på samma nivå som vid noteringen i december. Affärsvärlden kommer i en analys fram till en köprekommendation för aktien.

Viva Wine Group får teckna-rekommendation av analytiker

Vinföretaget Viva Wine Group gör en större IPO på First North. Affärsvärldens analytiker ger en teckna-rekommendation till erbjudandet.