Viva Wine Group får en köprekommendation av Affärsvärlden

Viva Wine Group handlas på samma nivå som vid noteringen i december. Affärsvärlden kommer i en analys fram till en köprekommendation för aktien.

Viva Wine Group noterades på First North i december förra året till 49 kr per aktie, vilket även är den prisnivå som aktien handlas till idag.

Affärsvärlden har idag publicerat en ny analys på företaget där man kommer fram till en köprekommendation. Prislappen man betalar är inte den lägsta, men man anser att företaget är skickligt och att det troligen är värt att betala lite extra för kvaliteten.

”Viva Wine fortsätter att ha en stark grundaffär i Norden och det skulle inte förvåna om de flyttar fram positionerna ytterligare i en kommande lågkonjunktur. Jokern är satsningen på e-handel. Troligen kommer mer förvärv här – det har varit nordiska bolag till salu under 2022 men Viva har valt att stå över och spara krutet”

Läs även: Affärsvärldens analytiker slaktar Meds Apoteks värdering inför noteringen

Viva Wine Group AB

Viva Wine Group är Sveriges största vingrupp och verksamma på flera marknader i världen. Företaget utvecklar, importerar, marknadsför, säljer och distribuerar vin.