Nyemission i

Quickcool AB

Quickcool utvecklar portabla intranasala tekniker för enkel och säker temperaturhantering. Systemet erbjuder oavbruten kylning av kritiskt sjuka patienter för att förhindra feber.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Företrädesrätt 4:3. För varje befintlig aktie erhålls en teckningsrätt. Tre teckningsrätter berättigar till teckning av fyra nya aktier.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

QuickCool har på förhand skriftligen avtalat om teckningsförbindelser om cirka 4 MSEK, motsvarande cirka 25 procent av emissionsvolymen. Cirka 3 MSEK av teckningsförbindelserna har på förhand inbetalts som bryggfinansiering från huvudägaren Parkallén Invest AB.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

QuickCool redo för marknadslansering

QuickCool gör just nu en nyemission och vi har därför passat på att ställa några frågor till företagets vd Fredrik Radencrantz. Det visar sig att QuickCool under 2017 har förberett sin marknadslansering som ska ske inom ett fåtal månader.

QuickCool gör sig redo att börja sälja

QuickCool har tagit fram ett patenterat system för att kyla hjärnan. Nu gör sig företaget redo att börja sälja sitt system och genomför därför en nyemission. Vi har gjort en intervju med John Wennborg, VD på QuickCool.