Nyemission i

Irisity AB

Ej tillgängligt

Irisity utvecklar och erbjuder framtidens säkerhetslösningar inom intelligent videobevakning kopplat till certifierade larmcentraler. Irisity AB hette tidigare Mindmancer AB.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Prospekt

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Riktad emission via ett accelererat bookbuilding-förfarande anordnat av Pareto.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Teckningskursen och tilldelningen av de nya aktierna i nyemissionen kommer att fastställas genom ett accelererat bookbuilding-förfarande, vilken kommer att påbörjas tidigast kl. 17:31 den 13 november 2019 och avslutas innan handeln på Nasdaq First North Growth Market påbörjas den 14 november 2019.

Bolagets CTO Erik Landolsi har via sitt helägda bolag Pixelwise Holding AB kommit överens om att sälja 180 000 aktier i Irisity till Ulf Runmarker, som är en av Bolagets större aktieägare. Likviden från försäljningen ska användas till att infria Pixelwise åtaganden om bonusersättningar till Visionists anställda som gjordes inför Bolagets förvärv av Visionist under 2018. Aktiepriset i transaktionen kommer att motsvara teckningskursen i Nyemissionen.

Uppdatering: Irisity fick in 35 Mkr till 8,55 kr per aktie.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Fondförvaltare rekommenderar aktier på Aktietorget och First North

Fondförvaltare för AMF Aktiefond Småbolag rekommenderar aktier på Aktietorget, First North och andra marknadsplatser.

Triss i nynoterade kursraketer

Veckan som gick bjöd på tre nya noteringar som alla blev riktiga kursraketer. Alla tre aktier avslutade veckan med en uppgång på över 70 % jämfört med emissionskursen.

Det heta företaget Mindmancer listas på First North

Mindmancer är det heta svenska företaget vars försäljning växer med 50 % per år. Nu tar det uppmärksammade företaget steget till First North under september.