Nyemission i

OmniCar Holding AB

Ej tillgängligt

OmniCar är ett danskt bolag som utvecklat en mjukvarulösning åt bilhandlare för att erbjuda tjänster. Bolaget använder även sin egen plattform för att själva erbjuda tjänster till bilägare, så som däckbyte och mobil serviceverkstad.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Prospekt

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Riktad till Mekonomen Group.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Utöver denna emission har styrelsen och ledningen för Omnicar åtagit sig att teckna aktier för totalt 6 MSEK på samma villkor som Mekonomen i en riktad emission.

Mekonomen kommer efter de riktade emissionerna att vara ägare till 20,5% av aktierna i Bolaget vilket gör Mekonomen till den största aktieägaren i Omnicar.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Bil har kraschat

Investerare har tröttnat på att finansiera den danska bilmekanikern OmniCar

Den danska bilmekanikern OmniCar är nära sitt slut. Varken huvudägare eller externa investerare är intresserade av att tillföra mer kapital. Kassan räcker en dryg månad.

Två parallellnoteringar på OTC-marknaden i USA

Två företag som är noterade i Sverige och som nu parallellnoterar sina aktier på OTC-marknaden i USA är OmniCar och Wicket Gaming.

OmniCar går från mjukvara till däckbyte

Mest oväntade ompositionering står OmniCar för. Går från att erbjuda mjukvara till att byta och lagra däck.

OmniCar skapar lönsamhet för bilbranschen

OmniCar har utvecklat en mjukvarulösning som förändrar hur bilindustrin säljer bilar. Företaget gör just nu en nyemission inför sin notering på Aktietorget. Vi har gjort en intervju med bolagets vd Claus T. Hansen.