Nyemission i

NanoEcho AB

NanoEcho är ett medicintekniskt bolag som vill erbjuda vården en mer precis, enkel och kostnadseffektiv diagnostik av i första hand rektalcancer. NanoEcho utvecklar ett bildgivande användarvänligt system som baseras på en metod som heter magnetomotoriskt ultraljud, där nanoteknologi kombineras med modern ultraljudsteknologi. Nanopartiklar används som kontrastmedel och mängden ansamlade partiklar möjliggör differentiering mellan sjuk och frisk vävnad.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Företrädesrätt 7:12. För varje (1) befintlig aktie erhålls en (1) teckningsrätt. Tolv (12) teckningsrätter ger härvid rätt att teckna sju (7) aktier.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Nyemissionen är säkerställd upp till cirka 15 MSEK av befintliga ägare genom teckningsförbindelser och garantier. Utöver detta täcks Nyemissionen av ett externt garantikonsortium uppgående till cirka 6 MSEK. Sammanlagt är Nyemissionen säkerställd upp till cirka 21 MSEK, motsvarande 80 procent av emissionsbeloppet.

Uppdatering: Genom en så kallad toppgaranti är nu nyemissionen säkerställd upp till 90 procent, motsvarande upp till cirka 23,7 MSEK. Toppgarantin har en ersättning på 18 % som betalas med aktier.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Jobbigt läge

NanoEcho IPO-kraschar, priset sänks med 65 procent

NanoEcho håller på med en IPO på First North men det går dåligt. Nu har aktiepriset sänkts med 65 procent för att rädda situationen.

Rött ljus för investerare

Affärsvärlden avråder från NanoEchos IPO

NanoEcho gör en IPO på First North. Affärsvärlden anser att investerare gör bäst i att avstå erbjudandet att köpa aktien.

NanoEchos mätinstrument

IPO-presentation av NanoEcho

NanoEcho gör en IPO på First North. Dr. Linda Persson, vd, presenterar verksamheten på 8,5 minuter.