Två noteringar och ett listbyte i närtid

Arcede Pharma och Hoi Publishing ska notera sin aktier i närtid. Paynova (Sileon) flyttar sin notering till First North.

Arcede Pharma – Respiratorius har knoppat av sitt projekt inom KOL. Den 29 juni börjar aktierna att handlas på Spotlight.

Paynova – Bolaget har varit noterat i ett par årtionden. Från början var man en kopia av Paypal och sedan har man under åren svängt åt lite olika håll, nu satsar man på att bli en variant på Klarna. Företaget har precis tagit in 70 Mkr i en nyemission och håller på att byta namn till Sileon. Är idag noterat på NGM-börsen men flyttar den 29 juni till First North.

Hoi Publishing – Ett bokförlag med flera olika specialiserade verksamheter i sin grupp. Intresset för noteringserbjudandet var begränsat och 78 personer deltog. Börjar handlas på NGM Nordic SME den 8 juli. Affärsvärlden rekommenderade att man avstår.


Läs även: Tre kommande noteringar under 2022 och en som är uppskjuten

Sileon AB

Sileon erbjuder en BNPL-produkt (Buy Now Pay Later) som tjänst till andra företag som kan erbjuda den till sina kunder. Sileon AB hette tidigare Paynova AB.