Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

7 januari 2022

Två krypto-företag som noterar sig i början av 2022

Två krypto-företag som noterar sig i början av 2022


Två företag som är verksamma inom blockchain och krypto ska notera sig i början av 2022. Först en svensk SPAC på Spotlight och sedan ett företag från Schweiz på First North.


HODL - En SPAC som fokuserar på målbolag som erbjuder produkter eller tjänster inom blockchain-industrin. Ska inom 24 månader från notering förvärva en verksamhet. Gör just nu en noteringsemission på 29,5 Mkr till 5 kr per aktie och ska sedan notera sig på Spotlight den 21 januari. Se intervju med vd.

Smart Valor - Erbjuder en fullservice-plattform för blockchain-tillgångar där man vänder sig mot både privatpersoner och företag. Företaget meddelade i slutet av december att de ska notera sig på First North, där tidsplanen verkar vara första kvartalet 2022. I samband med detta ska en noteringsemission av depåbevis göras.


Läs även:

Två lustfyllda noteringar under 2022

13 spännande aktier för 2022 enligt Affärsvärlden

Fyra bra aktier med hög direktavkastning för 2022

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Lipigon Pharmaceuticals

Intervju med vd för Lipigon Pharmaceuticals

Lipigon Pharmaceuticals utvecklar nya läkemedel för sjukdomar orsakade av rubbningar i kroppens hantering av fetter, s.k. lipidrelaterade sjukdomar. Lipigons läkemedelskandidat Lipisense är av RNA-läkemedelstyp och förhindrar cellernas tillverkning av det sjukdomsfrämjande målproteinet ANGPTL4. Detta sker genom att proteinkodande RNA förstörs redan innan målproteinet hunnit bildas. Målproteinet har en stark genetisk koppling till skadliga blodfetter och relaterade sjukdomar. Lipigon gör en företrädesemission och i samband med detta gjordes denna intervju med vd Stefan K Nilsson.

Följ oss