Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

22 februari 2022

Stillfront är en uppköpskandidat säger Goldman Sachs

Stillfront är en uppköpskandidat säger Goldman Sachs


Efter Microsofts uppköp av Activision Blizzard kan fler uppköp komma enligt Goldman Sachs. Hög sannolikhet att Stillfront köps upp.


Efter Microsofts uppköp av Activision Blizzard kan fler uppköp komma enligt Goldman Sachs som har gjort en lista på 31 bolag som man har en köprekommendation på och som även har högsta betyg i en förvärvsanalys. Ett av bolagen som har betyget "M&A score 1" är Stillfront, vilket innebär att banken anser att sannolikheten är hög för ett uppköp. Sannolikheten preciseras till 30-50 %.

Goldman Sachs har en köprekommendation på Stillfront med en riktkurs på 117 kronor. Aktien handlas i skrivande stund till 32,70 kronor.


Läs även: Företrädesemission i Stillfront

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Tendo lanserar mot en bredare marknad

Tendo lanserar mot en bredare marknad

Tendo är ett medicintekniskt bolag som utvecklar medicintekniska robotiserade hjälpmedel till personer med funktionsnedsättningar i händerna. Bolagets första produkt, Tendo OneGrip, är en handske med integrerat exoskelett som ger styrka och rörlighet i händerna till personer med begränsad, eller saknad handfunktion till följd av en ryggmärgsskada. Här blir Tendo´s VD Sofie Woge intervjuad om verksamheten. Frågorna handlar om affärsplan, positionering, tillverkningsavtal, emissionen och varför investerare bör titta närmare på Tendo.

Följ oss