Stark utveckling för Tradedoubler

Tradedoubler har gått upp 32 % sedan vi skrev om aktien i januari. Enligt Handelsbanken och ABG Sundal Collier ska aktien ännu högre. En riktig vändning i företaget.

I slutet av januari publicerade vi en längre artikel om att det händer intressanta saker i Tradedoubler. Det handlade om att en ny investerare köpt en betydande andel av aktierna i företaget och att även en av företagets grundare köpt aktier igen, tillsammans med en grupp andra investerare.

Då stod aktien i 13,40 kr, sedan dess har aktien stigit och när detta skrivs är kursen 17,70 kr. Dvs en uppgång på 32 %.

Enligt de senaste analyserna finns det mer att hämta i Tradedoubler-aktien. Den 6 maj kom tre nya analyser, när aktien stod i 17,1 kr.

– Nordea Equity Research fortsatte att ha rekommendationen Behåll med riktkursen 18 kr.

– Handelsbanken Capital Markets höjde till Köp med riktkursen 22 kr.

– ABG Sundal Collier höjde till Köp med riktkursen 25 kr.

Tradedoubler hade helt enkelt kört fullständigt i diket tidigare. Den nya VDn har gjort ett enormt jobb med att stöpa om företaget och få fart på saker igen. Det har nu börjat visa sig i företagets siffror och kommer med största sannolikhet fortsätta att synas i siffrorna under kommande kvartal.

TradeDoubler AB

Tradedoubler är ett internationellt företag som erbjuder lösningar för prestationsbaserad marknadsföring på internet, det som brukar kallas affiliate- och performance-marknadsföring.