Söder Sportfiske får teckna-rekommendation av analytiker

Söder Sportfiske gör en IPO och noterar sig på First North. Affärsvärlden ger i en analys en teckna-rekommendation till erbjudandet, vilket även Börsveckan gör.

Söder Sportfiske säljer sportfiskeutrustning via e-handel, samt så har man även kvar butiken där verksamheten en gång startade. Bolaget säljer både andra företags produkter och produkter under eget namn. Söder Sportfiske gör just nu en IPO bestående av befintliga aktier för 93 Mkr till 47 kr per aktie och noterar sig sedan på First North den 9 september.

Cervantes Capital AB, Cliens Kapitalförvaltning AB, samt AB Grenspecialisten har åtagit sig att teckna aktier för 31 Mkr. Men vad säger analytikerna?

Affärsvärlden – Teckna

Affärsvärlden ger en teckna-rekommendation till Söder Sportfiske. Analytikern anser att det är ett välskött bolag på en växande nischmarknad.

”Kunderna har ett högt engagemang vilket resulterar i en låg returgrad. Tillsammans med en effektiv organisation skapar det förutsättningar för en god vinsttillväxt kommande år. Insynsägandet bland nyckelpersoner är högt vilket Affärsvärlden gillar”

Börsveckan – Teckna

Börsveckan rekommenderar sina läsare att teckna Söder Sportfiskes erbjudande.

Se även: Söder Sportfiske presenterar inför notering

Söder Sportfiske AB

Söder Sportfiske är ett sportfiskeföretag i Norden med en etablerad omnikanalplattform som inkluderar såväl e-handel som fysisk handel för sportfiske.