Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Söder Sportfiske AB

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148
117 28 Stockholm

Hemsida:

www.sodersportfiske.se

Verksamhet:

Söder Sportfiske är ett sportfiskeföretag i Norden med en etablerad omnikanalplattform som inkluderar såväl e-handel som fysisk handel för sportfiske.

Ägare:

Grundarna CapEsox AB (Nicklas Jonsson) och Esox Lucius Invest AB (Henrik Sandahl). Rite Internet Ventures Holding AB och GrowthCap AB. Cervantes Capital AB, Cliens Kapitalförvaltning AB och AB Grenspecialisten tillkommer i noteringserbjudandet.

Lista:

First North

Status:

Genomförd

Tid:

9 september 2021

Värdering:

352 Mkr enligt noteringserbjudandet. 47 kr per aktie.

Övrigt:

I slutet av maj 2021 avslöjade Breakit att Söder Sportfiske planerar för en notering inom kort. Styrelseledamoten Petter Hedborg skrev efter det på Twitter att mer information kommer under sommaren.

Uppdatering: I mitten av augusti 2021 meddelade Söder Sportfiske att de ska notera sig på First North. Cervantes Capital AB, Cliens Kapitalförvaltning AB, samt AB Grenspecialisten har åtagit sig att, till samma pris och villkor som för övriga investerare, förvärva aktier i erbjudandet till ett värde om cirka 31 Mkr.

Uppdatering: Söder Sportfiske noteras på First North den 9 september 2021.

Uppdatering: Intresset var stort för Söder Sportfiskes IPO, hela 30 000 personer tecknade sig för över 1 miljard kronor.

Uppdaterat: 2021-09-09

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss