Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

29 september 2022

Sälj det nynoterade företaget I Love Lund

Sälj det nynoterade företaget I Love Lund


Affärsvärlden ger ingen kärlek till I Love Lund-aktien som noterades i fredags. En säljrekommendation delas ut.


I Love Lund är ett investeringsbolag som investerar i bolag med anknytning till Lund, företrädesvis onoterade och i en tidig utvecklingsfas. Företaget gjorde en direktnotering på Spotlight av sina aktier i fredags och aktien stängde idag på 240 kr.

Affärsvärlden publicerade idag en analys som ger en säljrekommendation till aktien. Analytikern har ingenting emot själva verksamheten, men aktien är för dyr. Räknat på de marknadspris som gällde tidigare idag, 250 kr, så anser Affärsvärlden att den handlas till en substanspremie på 10 procent. Det anser man är fel, speciellt som den typen av aktier som bolaget äger i år har värderats ner och att marknadsläget är oroligt.


Läs även: Frestande låg värdering på RevolutionRace

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med VD för LumenRadio

IPO-intervju med VD för LumenRadio

LumenRadio utvecklar och säljer tillförlitliga trådlösa produkt-till-produkt-uppkopplingar för verksamhetskritiska applikationer inom Internet of Things (IoT). LumenRadio erbjuder skalbara lösningar som bygger på en egenutvecklad och patenterad teknik för tillförlitlig trådlös dataöverföring på de öppna frekvensbanden, vilket ersätter traditionella kablar för styrning och automation. Intervju med vd Alexander Hellström i samband med IPO på First North.

Följ oss