Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

25 september 2022

Frestande låg värdering på RevolutionRace

Frestande låg värdering på RevolutionRace


Dagens Industri har tittat närmare på RevolutionRace vars aktie haft en katastrofal utveckling sedan noteringen förra året. Ett betydande kurslyft ligger i korten.


Dagens Industri har tittat närmare på RevolutionRace vars aktie haft en katastrofal utveckling sedan noteringen förra året. Analytikern skriver att det är rimligt att aktien tog rejält med stryk när medgrundaren Pernilla Nyrensten lämnade vd-posten men att den nu fallit för mycket.

"Börsen har sänkt e-handlaren som om dess fantastiska utveckling vore över. I själva verket har den starka tillväxten fortsatt även i år och nu är värderingen frestande låg. Vi tror att marknadens sargade förtroende för bolaget repar sig – och då kommer kurslyftet att bli betydande. Aktien är klart köpvärd för den riskvillige."


Läs även:

Ett nynoterat företaget att köpa och ett att sälja

 

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Detta är Ependion

Detta är Ependion

Ependion, som tidigare hette Beijer Electronics Group, är en växande global teknikkoncern som erbjuder digitala lösningar för säker kontroll, styrning, visualisering och datakommunikation för industriella tillämpningar i miljöer där tillförlitlighet och hög kvalitet är kritiska faktorer. Bland kunderna finns några av världens ledande företag. Ependion består av självständiga affärsenheter och har en omsättning på över 2,1 miljarder kronor 2022 samt dryga tusentalet medarbetare. Ependions VD Jenny Sjödahl presenterar verksamheten.

Följ oss