Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

8 mars 2023

RanLOS noterar sig på First North, erbjudandet får en teckna-rekommendation av Affärsvärlden

RanLOS noterar sig på First North, erbjudandet får en teckna-rekommendation av Affärsvärlden


RanLOS noterar sig på First North och IPO-erbjudandet får en teckna-rekommendation av Affärsvärlden, om man är en småbolagsinvesterare med hög risktolerans


RanLOS har tagit fram ett system för testning av antennsystem, vilket inkluderar både hård- och mjukvara. RanLOS produkter är utformade för att testa fordon, basstationer, antenner samt andra uppkopplade enheter och kan testa relevanta standarder som exempelvis 3G, 4G, 5G och wifi.

Nu gör RanLOS en noteringsemission på 17,25 Mkr med teckningstiden 7-20 mars och noterar sig sedan på First North den 31 mars. Priset per aktie är 25 kr vilket motsvarar en pre-money-värdering på 35,2 Mkr. Hur ska då en investerare agera?

Affärsvärlden - Teckna

Affärsvärlden ger en teckna-rekommendation till noteringserbjudandet, men rådet riktar sig till småbolagsinvesterare med mycket hög risktolerans.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Detta är Ependion

Detta är Ependion

Ependion, som tidigare hette Beijer Electronics Group, är en växande global teknikkoncern som erbjuder digitala lösningar för säker kontroll, styrning, visualisering och datakommunikation för industriella tillämpningar i miljöer där tillförlitlighet och hög kvalitet är kritiska faktorer. Bland kunderna finns några av världens ledande företag. Ependion består av självständiga affärsenheter och har en omsättning på över 2,1 miljarder kronor 2022 samt dryga tusentalet medarbetare. Ependions VD Jenny Sjödahl presenterar verksamheten.

Följ oss