Nynoterade QleanAir får en avvakta-rekommendation

QleanAir noterade sig på First North i december. I det aktuella numret av Börsveckan har tidningens analytiker tittat närmare på bolaget och kommer fram till en avvakta-rekommendation.

QleanAir noterade sig på First North i december och inför detta erbjöds aktier för 40 kr styck. Vad vi förstår så var intresset bra. Aktien har sedan dess handlats kring noteringskursen och stängde i fredags på 39,80 kr. I det aktuella numret av Börsveckan har tidningens analytiker tittat närmare på bolaget och kommer fram till en avvakta-rekommendation.

”Osäkra utsikter för rökstationsbolaget när antalet rökare minskar. Däremot ser luftreningstekniken intressant ut. Det räcker dock inte hela vägen.”

Prissättningen på noteringserbjudandet verkar alltså ha varit korrekt om man ser till hur marknaden handlar aktien och vad analysen säger.

Läs även: Nynoterade 24Storage får en köprekommendation

QleanAir noterade sig på First North i december och inför detta erbjöds aktier för 40 kr styck. Vad vi förstår så var intresset bra. Aktien har sedan dess handlats kring noteringskursen och stängde i fredags på 39,80 kr. I det aktuella numret av Börsveckan har tidningens analytiker tittat närmare på bolaget och kommer fram till en avvakta-rekommendation. ”Osäkra utsikter för rökstationsbolaget när antalet rökare minskar. Däremot ser luftreningstekniken intressant ut. Det räcker dock inte hela vägen.” Prissättningen på noteringserbjudandet verkar alltså ha varit korrekt om man ser till hur marknaden handlar aktien och vad analysen säger.

QleanAir Holding AB

QleanAir Scandinavia utvecklar innovativa luftreningslösningar som främjar människors hälsa genom att kontrollera inomhusmiljön och luftkvaliteten. QleanAir Scandinavia finns i hela världen och produktportföljen består av nyckelfärdiga renrum, ett sortiment av luftrenare samt branschstandarden inom skydd mot passiv rökning.