Nynoterade avknoppningen OncoZenge får köprekommendation

I fredags noterades OnzoZenge på First North efter att ha knoppats av från Moberg Pharma. Affärsvärlden gav samma dag en köprekommendation till aktien.

I fredags noterades OnzoZenge på First North efter att ha knoppats av från Moberg Pharma. Affärsvärlden gav samma dag en köprekommendation till aktien.

”Det som talar för Oncozenge är att bolaget använder den prövade substansen bupivakain och har lovande studiedata från fas-2. Ledning och nyckelpersoner i Oncozenge har också upparbetade kontakter med potentiella partners”

OncoZenge inleder en företrädesemission på 60 Mkr den 19 februari där avstämningsdagen är den 17 februari, vilket således borde innebära att man ska äga aktien vid måndagens slut för att erhålla teckningsrätter.


Läs även: Analytiker ger teckna-rekommendation till Lipigon Pharmaceuticals IPO

OncoZenge AB

OncoZenge är ett läkemedelsbolag som samarbetar med ledande kliniker från Hvidovre Hospital i Danmark. OncoZenge utvecklar bättre produkter för stödjande vård av cancerpatienter. Förberedelser pågår för fas 3 av BupiZenge, efter ledande fas 2-data för smärtlindring hos patienter med oral mukosit.