Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

9 oktober 2020

Livsmedelsföretaget Lohilo Foods IPO får en teckna-rekommendation

Livsmedelsföretaget Lohilo Foods IPO får en teckna-rekommendation


Livsmedelsföretaget Lohilo Foods gör en IPO på First North. Affärsvärlden har gjort en analys och ger en teckna-rekommendation.


Lohilo Foods är ett mindre men snabbväxande livsmedelsbolag verksamt inom ett flertal olika kategorier, så som glass, dryck och snacks. Produkter från bolaget återfinns i de flesta livsmedelsbutiker i Sverige samt även utomlands. Lohilo gör nu en noteringsemission på 30 Mkr till 22 kr per aktie med sista teckningsdag den 13 oktober. Aktierna noteras på First North den 26 oktober. Hur ska då en investerare göra?

Affärsvärlden - Teckna

"Lohilo har uppvisat fin tillväxt de senaste åren. Distributionskanalerna och samarbetet med Häagen-Dazs imponerar. VD Richard Hertvig känns som en genuin entreprenör och det märks att han brinner för Lohilo och deras produkter."


Se även:

Noteringskandidaten Lohilo Foods presenterar verksamheten

Tre livsmedelsföretag som ska notera sig

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med Luxbright

IPO-intervju med Luxbright

Luxbright är ett teknikföretag med fokus på att utveckla och kommersialisera en ny generations röntgenrör. Genom patenterad teknik erbjuder Bolaget innovativa röntgenrör, generatorer och framtida röntgensystem till internationella systemleverantörer för att kunna förbättra och skydda liv genom att möjliggöra skarpare röntgenbilder. Bolagets röntgenrör utgör ett kraftfullt, stabilt, och kostnadseffektivt alternativ till konventionella röntgenrör. Intervju med vd Mats Alm i samband med bolagets IPO på First North.

Följ oss