Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

20 maj 2023

Krisläge i Euroafrica Digital Ventures

Krisläge i Euroafrica Digital Ventures


Efter att nyligen ha gjort en nyemission och sålt halva verksamheten så meddelar Euroafrica Digital Ventures att kassan sannolikt inte räcker tre månader.


Euroafrica Digital Ventures meddelade idag lördag att de inte med säkerhet kan fastslå att det finns tillräckligt med rörelsekapital för de kommande tre månaderna. Detta trots att en företrädesemission gjordes för bara fem månader sedan. Och trots att man sålde halva bolagets verksamhet för 4,5 Mkr för knappt tre månader sedan.

Bolaget öppnar nu upp för att man kan komma att göra någon form av strukturaffär för att hantera rörelsekapitalet.

Euroafrica Digital Ventures har de senaste åtta månaderna haft tre verkställande direktörer.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Detta är Ependion

Detta är Ependion

Ependion, som tidigare hette Beijer Electronics Group, är en växande global teknikkoncern som erbjuder digitala lösningar för säker kontroll, styrning, visualisering och datakommunikation för industriella tillämpningar i miljöer där tillförlitlighet och hög kvalitet är kritiska faktorer. Bland kunderna finns några av världens ledande företag. Ependion består av självständiga affärsenheter och har en omsättning på över 2,1 miljarder kronor 2022 samt dryga tusentalet medarbetare. Ependions VD Jenny Sjödahl presenterar verksamheten.

Följ oss