IT-distributör från USA siktar på notering i Sverige

Dator, mobil och surfplatta

Tekmovil är en Miami-baserad IT-distributör som nu siktar på en notering på någon av de mindre listorna i Stockholm. Tar hjälp av Raytelligence och dess dotterbolag Innowearable.

Tekmovil är en Miami-baserad IT-distributör som nu siktar på en notering på någon av de mindre listorna i Stockholm. Det noterade bolaget Raytelligence äger 92 procent av bolagsskalet Innowearable AB och i detta ska Tekmovil apporteras in via ett omvänt förvärv. Transaktionen är planerad att vara klar i juli/augusti 2024. Sedan ska Raytelligence dela ut sina aktier till aktieägarna så att en ägarspridning uppnås och sedan ska bolaget noteras.

Innowearable har ingen operativ verksamhet längre. Teknologitillgångarna från den tidigare verksamheten finns kvar och för dessa har nyligen ett indikativt bud kommit från Wearable Health Solutions, Inc.

Innowearable AB

Innowearable AB har en tillgång för att mäta mjölksyrenivån momentant utan blodprov som ska säljas. Bolaget är numera ett skal som ska fyllas med it-distributionsföretaget Tekmovil.