Hemply Balance görs redo för att bli ett skal till en omvänd notering

Hemply Balance långivare har blivit ofrivilliga aktieägare. Idag byttes hela styrelsen ut. Det mesta tyder på att Hemply Balance blir ett skal som en annan verksamhet noteras via.

Hemply producerar, utvecklar och säljer produkter med CBD. Problemet är dock att bolaget aldrig fått igång någon större försäljning. Bolaget gjorde nyligen en företrädesemission till en pre-money-värdering på 0,97 Mkr där även lån kvittades. Långivarna har alltså blivit något av ofrivilliga aktieägare och det finns fortfarande utestående lån.

Idag meddelades från den extra bolagsstämman att hela styrelsen byts ut och att Marcus Bonsib blir styrelseordförande.

Summan av bolagets situation, vilka långivarna och de ofrivilliga aktieägarna är och vem som valts till styrelseordförande är att Hemply Balance verkar förberedas för att bli ett skal som ett annat företag noteras via. Personerna har gjort flera framgångsrika varianter av detta på senare år.

Hemply Balance Holding AB

Hemply Balance är ett hälsokostbolag inom hampaprodukter som fokuserar på utveckling och försäljning av intimvårdsprodukter, samt kosttillskott i form av olja och kapslar. Kosttillskotten säljs utanför Sverige.