Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

9 april 2020

Bioextrax IPO tecknad till 779 procent

Bioextrax IPO tecknad till 779 procent


Intresset visade sig vara stort för Bioextrax IPO-erbjudande, tecknades till hela 779 procent.


Bioextrax är verksamt inom industriell bioteknik. Bolaget utvecklar olika bakteriebaserade processteknologier baserade på en gemensam plattformsteknologi. Bolaget avslutade igår sin noteringsemission och intresset visade sig vara stort. Aktier för hela 50,4 Mkr tecknades, vilket motsvarar en teckningsgrad på 779 procent.

”Jag vill tacka de som har valt att investera i Bioextrax och välkomnar alla nya aktieägare till oss. Vi är mycket glada för det stora intresset för vår emission, och framförallt förtroendet och accelerationsmöjligheten detta kapitaltillskott innebär för vår verksamhet.” säger Bioextrax VD Edvard Hall.

Aktierna börjar handlas på Spotlight den 28 april.


Läs även: Bioextrax IPO får en neutral rekommendation av analytiker

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för noteringskandidaten Perimed

Intervju med vd för noteringskandidaten Perimed

Perimed har kompetens inom laserbaserade blodperfusionsmätningar, vilket gör Perimed ledande inom perifer kärldiagnostik. Deras utrustning används vanligtvis på sårvårdsavdelningar, kliniker för diabetiska fötter, kärlkirurgi/laboratorier och inom radiologi. Intervju med vd Lena Åredal som bland annat säger att bolaget överväger en börsnotering som ett steg i sin tillväxtresa.

Följ oss