Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

9 april 2020

Bioextrax IPO tecknad till 779 procent

Bioextrax IPO tecknad till 779 procent


Intresset visade sig vara stort för Bioextrax IPO-erbjudande, tecknades till hela 779 procent.


Bioextrax är verksamt inom industriell bioteknik. Bolaget utvecklar olika bakteriebaserade processteknologier baserade på en gemensam plattformsteknologi. Bolaget avslutade igår sin noteringsemission och intresset visade sig vara stort. Aktier för hela 50,4 Mkr tecknades, vilket motsvarar en teckningsgrad på 779 procent.

”Jag vill tacka de som har valt att investera i Bioextrax och välkomnar alla nya aktieägare till oss. Vi är mycket glada för det stora intresset för vår emission, och framförallt förtroendet och accelerationsmöjligheten detta kapitaltillskott innebär för vår verksamhet.” säger Bioextrax VD Edvard Hall.

Aktierna börjar handlas på Spotlight den 28 april.


Läs även: Bioextrax IPO får en neutral rekommendation av analytiker

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med VD för LumenRadio

IPO-intervju med VD för LumenRadio

LumenRadio utvecklar och säljer tillförlitliga trådlösa produkt-till-produkt-uppkopplingar för verksamhetskritiska applikationer inom Internet of Things (IoT). LumenRadio erbjuder skalbara lösningar som bygger på en egenutvecklad och patenterad teknik för tillförlitlig trådlös dataöverföring på de öppna frekvensbanden, vilket ersätter traditionella kablar för styrning och automation. Intervju med vd Alexander Hellström i samband med IPO på First North.

Följ oss